Vrienden van Floor de Lis

Word sponsor of vrijwilliger

Hoofdsponsor

Prijs op maat (> €2000 of meerjarig)
Als hoofdsponsor van Floor de Lis heeft u de mogelijkheid om uw betrokkenheid bij Floor de lis uit te dragen. De contacten van Floor de Lis: de ziekenhuizen, de >1200 schenkers van de trouwjurken waaruit de Angel gowns, Angel Wings en Cocoontjes vervaardigd worden. En de >3250 volgers op Facebook, Instagram en Pinterest. Het hoofdsponsorschap wordt in goed overleg vorm gegeven. Te denken valt aan gebruik maken van de communicatiekanalen van Floor de Lis.
 

Partner

Prijs op maat
Als partner van Floor de Lis draagt u er aan bij de stichting een professioneler aanzien te geven hetgeen bijdraagt aan onze doelstelling meer ziekenhuizen de middelen te geven om ouders op een waardige manier afscheid te laten nemen. Beschikt u over producten / diensten welke een substantiële bijdrage kan bieden aan Floor de Lis, dan is het partnerschap wellicht iets voor u.
 

Subsponsor

Vanaf € 1000,-
Met dit bedrag kunnen wij 40 Angelsetjesā± doneren. Als subsponsor krijgt u een jaar lang uw logo op onze website. Uw bedrijfslogo op de achterkant van T-shirts van Floor de Lis vrijwilligers bij events. Sponsorbenoeming in nieuwsbrieven en emails waar u ruimte krijgt om uw bedrijf 4x per jaar te promoten.
 

Vrienden

Prijs € 250,- €500,-

Met dit bedrag kunnen wij Angel Setjes* voorzien van verpakking. Verzending van pakketjes, Fournituren en garen voor mandjes. Onderhoud van naaimachines, drukwerk. Wij bieden naamsvermelding op onze website. Bedrijfsnaam op achterkant T-shirts bij events. Sponsorbenoeming in nieuwsbrieven en email.
 

Adoptie

Adopteer:

  • Een ziekenhuis: € 1000 of € 100/maand
  • Een jurk: € 125
  • Een mandje: € 25

Als adoptant ontvang je een adoptiecertificaat, een foto van je geadopteerde jurk en de uiteindelijke Angel Gowns / mandje. Ziekenhuis adoptant krijgt een overzicht hoe vaak er gedoneerd is en foto’s van de donaties en mag 1x per jaar mee om de spullen af te leveren. 2x per jaar ontvang je een nieuwsbrief. Bezoek Floor de Lis met rondleiding.
 

Ons verlanglijstje

Stichting Floor de Lis is behalve met financiële steun ook enorm geholpen met een gift in natura. Giften in de vorm van materiaal of diensten houden de kosten van de te doneren goederen laag. Machinegarens, voeringstof, naaimachines, laptop, enveloppen, postzegels, drukwerk etc.


* De ouders ontvangen een Angel Setje, er is keuze uit:

  • Angel Wings met mutsje, geurpopje en mandje·      
  • Angel Gown met mutsje, geurpopje en mandje·      
  • Angel Cocoon met mutsje, geurpopje en mandje

Vriend van Floor de Lis worden? Neem contact op

Zij zijn al vriend van Floor de Lis: