Jurken doneren

Met liefde gemaakt

Zoveel prachtige harten hebben hun bruidsjurk of galajurk gedoneerd aan Floor de Lis. Handen van vrijwilligers maken van deze jurken onder andere de kostbare Angel Gowns.
 

Wij nemen tijdelijk geen jurken meer aan

Helaas kunnen wij op dit moment geen jurken meer innemen. Onze voorraad is op het moment groter dan onze opslag. Ook het opslaan van verwerkte en verpakte voorraad Angel Items vereist meer zorg en ruimte. Graag willen wij voldoen aan de vraag en aanbod van Angel Items met de verschillende maten en stijlen.
 

Doorlooptijd

Wat wij belangrijk vinden is dat elk engeltje gekleed is voor een waardig afscheid. De donateurs van de jurken dienen er rekening mee te houden dat er een langere doorlooptijd is. Wij gaan door met verwerken om de voorraad van de ziekenhuizen constant te houden. Deels zijn wij afhankelijk van onze vrijwilligers en het aantal ziekenhuizen dat zich aanmeldt.
 

Wilt u ons toch helpen?

Om ouders een tastbare herinnering te kunnen blijven geven bij hun verlies, is onze stichting geheel afhankelijk van donaties en sponsoring van instellingen, bedrijven en particulieren. U kunt ons helpen door een financiële donatie te doen. Dat kan via bankoverboeking, maar ook snel en gemakkelijk via PayPal. Hoe klein uw gift ook is, we zijn u zeer dankbaar.

Steunt u ons ook? Doe een gift via PayPal