Doneren

Wij doen schenkingen, u toch ook?

Floor de Lis biedt kostenloos Angel Items, zoals kleertjes en mandjes, aan ouders van een baby die 'An Angel Too Soon' zijn geworden. Het is ons doel om elk engeltje te kleden voor zijn of haar reis. Wij schenken dit gratis aan neonatologie en kraamafdelingen van ziekenhuizen. Sommige ziekenhuizen zijn weliswaar groter dan andere, maar elke schenking is even belangrijk.
 

Hoe kunt u ons steunen?

Stichting Angel Gowns By Floor-de-Lis is voor de realisatie van haar doelstelling geheel afhankelijk van donaties en sponsoring van instellingen, bedrijven en particulieren. 

Wilt u deze ouders ook graag een tastbare herinnering geven bij hun grote verlies?
Maak uw donatie veilig over via PayPal of op rekening:

Stichting Floor de Lis
IBAN: NL 54 INGB 0007 61 9271
 

Aanvragen van Angel Items

Droomjurken worden aan ons gedoneerd en verwerkt tot Angel Item. Wij hebben een vaste voorraad van Angel Wings, Angel Gowns en Angel Cocoons. In alle maten en vervaardigd met rose details voor een meisje, blauw voor een jongetje of neutraal wit. Angel Mandjes worden vervaardigd in wit of grijs/wit. U kunt ook vragen om Angel Items door te sturen naar een specifiek ziekenhuis, geboorte- of kraamcentrum. Voor een aanvraag kunt u het beste even bellen of mailen:

 

Tel: 06 - 511 909 29
Mail: info@floor-de-lis.nl

Steun ons met een bijdrage via PayPal Doneer nu >

Met speciale dank aan de volgende bedrijven: